TELEFON: +47 741 24 700   |   E-POST:MAIL@JEGTVOLDEN.NO
Innsjekk
Utsjekk
Fortsett til booking

Aktiviteter

Akevitt, vinsmaking og gruppeaktiviteter

Et hyggelig avbrekk i en hektisk konferansedag kan mange sette pris på. Vi tilbyr mange spennende opplevelser. Vi skaper også unike opplevelsespakker tilpasset deres ønsker og behov.

 

AKEVITTENS TEGN

Jægtvolden Fjordhotell ligger et steinkast unna Sundnes Brenneri som ble grunnlagt i 1844. Siden da har det blitt produsert edle dråper av lokale råvarer som potet og karve der.
 
Sundnes Brenneri er en av få brennerier i Norge som fortsatt er i drift. De leverer mye av den spriten som blir brukt til fremstilling av akevittene i Norge.
 
Vi inntar en steinhvelvskjeller på brenneriet. Kjelleren er fra begynnelsen på 1800-tallet, og brukt til lager av brennevin. I skinnet fra levende lys får dere smake forskjellige akevitter samt litt om historien om akevitten. Det følger også med litt lokal småmat til smakingen.
 
Denne kan utvides med smaking av lokalt øl fra Inderøy Gårdsbryggeri i tillegg.
 
For grupper  8 – 60 personer
Etter smakingen anbefaler vi gjerne en akevittinspirert meny!

 

Vinsmaking i vår hyggelige vinkjeller

I hyllene finner du mange godbiter fra bla Bordeaux og Burgund. Innholdet i kjelleren er stadig i forandring.
 
Vi legger opp til et tema for smakingen. Vi koser oss og prater om 4 viner.
 
Dere kan selv være med å velge tema, for eksempel druer, distrikt eller land. Eller dere kan overlate alt til oss med valg av tema!
 
Det blir en liten gjennomgang av smaking av vin, litt om druer og områder. Vi smaker sammen og snakker om det vi har i glasset. Her involveres dere samtalen, med en lav terskel for innspill og spørsmål.
 
Vi har også muligheter for smaking av lokalt øl, akevitt, cognac og andre drikker i vår vinkjeller. Men vi anbefaler et tema for hele gruppen for best mulig utbytte av smakingene. Øl og akevitt kan kombineres.
 
For grupper fra 8 – 70 personer (større grupper kan være mulig etter avtale).

 

Vi tilrettelegger og skaper aktiviteter

for grupper fra 6 – 160 personer. I vårt nærmiljø har vi et variert tilbud på lagbyggende aktiviteter som utfordrer gruppenes forskjellige egenskaper. Det er basert på lystbetont konkurranse der hvor alle kan bidra med det de ønsker å bidra med. Her utfordres lederegenskaper, samspill, klokskap og konkurranseinstinkt. Og alle egenskapene må settes i system for å oppnå resultater.

Vi kombinerer aktivitetene i 3, 4 eller 5- kamp. Dette tilpasset deres ønsker og tidsplan.
Vi kan også tilrettelegge og skape andre aktiviteter utover de som er beskrevet.
 
Bålkonkurranse
Her utfordres speiderinstinktet. Ved hjelp av tennstål skal det fyres opp et bål på anvist plass, og en full kjel med vann skal kokes opp. Laget får kjel og tennstål
 
Flåtebygging
Konstruksjonskunnskap og pågangsmot, fysikk, samarbeid og taktikk. Her kreves det mange egenskaper for å lykkes!
Laget skal konstruere en flåte som skal frakte deler av laget rundt en bøye. Alle benytter redningsvest.
 
Bungee-running
Individuell styrke, teknikk og utholdenhet. Med et strikk festet i ryggen er det om å komme lengst fremover. Men lagets innsats avgjør suksessen!
 
Stafett Standup-paddleboard
Stående på et brett skal det rundes rundt to bøyer. Det er fullt mulig å runde tørrskodd, men iveren kan ta overhånd.  En øvelse som mange mestrer godt etter 1 minutt. Det å kunne stå å padle er en fin og annerledes opplevelse på sjøen. Alle sikres med redningsvest.
 
Tautrekking
Teknikk og styrke er avgjørende. En øvelse hvor lagene måler sin totale styrke!
 
Hinderløype
Øvelsen er basert på en stafett der hvor balanse og presisjon spiller inn. Vinneren er den som først har fylt opp vannsøylen sin!
System provided by GetShop AS - www.getshop.com