Spenning og moro for små og store grupper
Vi tilrettelegger og skaper aktiviteter for din bedrift

Vi kan ta imot grupper fra 6-160 personer. I vårt nærmiljø har vi et variert tilbud på lagbyggende aktiviteter som utfordrer gruppenes forskjellige egenskaper. I samarbeid med eventbyrået Northug opplevelser, tilbyr vi utfordrende og spennende aktiviteter. Her utfordres lederegenskaper, samspill, klokskap og konkurranseinstinkt. Alle egenskapene må settes i system for å oppnå resultater. Dette tilpasset deres ønsker og tidsplan. Vi kan også tilrettelegge og skape andre aktiviteter utover de som er beskrevet.

Send en forespørsel på resepsjon@jegtvolden.no til vår event-ansvarlig eller ring tlf: 74 12 47 00 slik at vi kan hjelpe til med å skreddersy arrangementet slik du ønsker. 

Northug Opplevelser
Vi samarbeider tett med Northug Opplevelser, og sammen legger vi opp til spennende aktiviteter enten på hotellet eller andre steder.
Nils Aas Kunsverksted
Vi anbefaler et givende besøk på Nils Aas Kunstverksted med omvisning, kanapeer og forfriskninger
Julebord
Velkommen til tradisjonsrikt julebord på Jegtvolden. God stemning og hyggelig samvær i flotte omgivelser.
Escape Box
Vi samarbeider med Strømnes og tilbyr et opplegg med Escape Box! Løs mysterier sammen med teamet ditt.
Ølsmaking
Spennende ølsmaking i trivelige omgivelser. Lær om råvarene, smaker, luktene, glassvalg, sjenming og servering. Passer små og store grupper.
Vinsmaking
I samarbeid med Sundnes Brenneri tilbyr vi en spennende akevittsmaking. Vi har også en rikholdig vinkjeller for de som ønsker det!
Afterwork
Hva med en sosial, uformell avslutning på dagen? Afterwork med god drikke, snacks og frukt er en hyggelig slutt på arbeidsdagen
Akevittsmaking
I samarbeid med Sundnes Brenneri tilbyr vi en spennende akevittsmaking i deres ærverdige kjeller fra 1800-tallet.
Skreddersy ditt eget bedriftsarrangement

Vi på Jegtvolden har lang erfaring med bedriftsarrangementer, og mange av våre kunder har vært godt fornøyde etter å hatt sine kurs og møter her. Spør oss gjerne også om tips, hvis du ønsker at vi hjelper deg med innholdet slik at det blir helt som du vil ha det!

Julestemning i idylliske omgivelser
Julebord på Jegtvolden

Husk å bestille julebord i god tid! Det lønner seg å bestille tidlig, så får du det tidspunktet og innholdet du ønsker deg. Ønsker du å vite mer om julebord på Jegtvolden, kontakt oss gjerne eller klikk under for å lese mer.