Spenning og moro for små og store grupper

Vi tilrettelegger og skaper aktiviteter

Vi kan ta imot grupper fra 6-160 personer (med forbehold om FHI sine gjeldene retningslinjer). I vårt nærmiljø har vi et variert tilbud på lagbyggende aktiviteter som utfordrer gruppenes forskjellige egenskaper. I samarbeid med Northug opplevelser, tilbyr vi utfordrende og spennende aktiviteter. Her utfordres lederegenskaper, samspill, klokskap og konkurranseinstinkt. Alle egenskapene må settes i system for å oppnå resultater. Dette tilpasset deres ønsker og tidsplan. Vi kan også tilrettelegge og skape andre aktiviteter utover de som er beskrevet. Alt med full fokus på trygghet og smittevern!

Send en forespørsel på salg@jegtvolden.no til vår event-ansvarlig eller ring tlf: 941 42 185 slik at vi kan hjelpe til med å skreddersy arrangementet slik du ønsker. 

Vinsmaking
I samarbeid med Sundnes Brenneri tilbyr vi en spennende akevittsmaking. Vi har også en rikholdig vinkjeller for de som ønsker det!
Julebord
Velkommen til tradisjonsrikt julebord på Jegtvolden. God stemning og hyggelig samvær i flotte omgivelser.
Ølsmaking
Spennende ølsmaking i trivelige omgivelser. Lær om råvarene, smaker, luktene, glassvalg, sjenming og servering. Passer små og store grupper.
Northug Opplevelser
Vi samarbeider tett med Northug Opplevelser, og sammen legger vi opp til spennende aktiviteter enten på hotellet eller andre steder.
Akevittsmaking
I samarbeid med Sundnes Brenneri tilbyr vi en spennende akevittsmaking i deres ærverdige kjeller fra 1800-tallet.

Skreddersy ditt eget bedriftsarrangement

Vi på Jegtvolden har lang erfaring med bedriftsarrangementer, og mange av våre kunder har vært godt fornøyde etter å hatt sine kurs og møter her. Spør oss gjerne også om tips, hvis du ønsker at vi hjelper deg med innholdet slik at det blir helt som du vil ha det!

Julestemning i idylliske omgivelser

Julebord på Jegtvolden

Husk å bestille julebord i god tid! Det lønner seg å bestille tidlig, så får du det tidspunktet og innholdet du ønsker deg. Ønsker du å vite mer om julebord på Jegtvolden, kontakt oss gjerne eller klikk under for å lese mer.