PLANLEGGER DU KURS, MØTE ELLER KONFERANSE?
Kurs og konferanse på vakre Inderøy

Arrangér din neste konferanse, møte, kurs eller teambuilding på Inderøy. Vårt sentrum, Straumen, ble kåret til Norges mest attraktive sted i 2020. Hos oss på Jegtvolden Fjordhotel vil dere være helt for dere selv i smakfulle, trygge og rolige omgivelser. Her lover vi at du finner arbeidsro og inspirasjon. Vi legger til rette for at arbeid og hygge går hånd i hånd.

Her finner du alt du trenger! Gode og romslige møterom for konferanser, møter og kurs etter behov. Her er det god plass for å holde riktig og god avstand ihht. smittevernreglene og vi legger til rette for at dette skal bli en trygg opplevelse for deg og din bedrift. Vi har trådløst bredbånd og teknisk utstyr klart til din konferanse. Kontakt oss og fortell om deres behov, så finner vi alltid en løsning!

Vi er i et partnerskap med Northug Opplevelser som leverandør av aktiviteter, enten på hotellet eller ved en annen lokal destinasjon.

Kanskje det frister med nystekte vafler ved ankomst, eller har du andre ønsker? Kontakt oss, så ordner vi det!

GODE OPPLEVELSER MED DINE KOLLEGER
Konferansepakker 2023

En tilpasset konferansepakke til deg og ditt behov.

Sunn og god næringsrik mat er en viktig essens for en god møtedag. Vår konferansepakke er bygd opp nettopp på dette. Vår pausemat og smakfulle lunsjer sørger for at både magen og hodet får den energien den trenger i løpet av dagen.