PLANLEGGER DU KURS, MØTE ELLER KONFERANSE?

Kurs og konferanse på vakre Inderøy

Arrangér din neste konferanse, møte, kurs eller teambuilding på Inderøy. Vårt sentrum, Straumen, ble kåret til Norges mest attraktive sted i 2020. Hos oss på Jegtvolden Fjordhotel vil dere være helt for dere selv i smakfulle, trygge og rolige omgivelser. Her lover vi at du finner arbeidsro og inspirasjon. Vi legger til rette for at arbeid og hygge går hånd i hånd.

Her finner du alt du trenger! Gode og romslige møterom for konferanser, møter og kurs etter behov. Her er det god plass for å holde riktig og god avstand ihht. smittevernreglene og vi legger til rette for at dette skal bli en trygg opplevelse for deg og din bedrift. Vi har trådløst bredbånd og teknisk utstyr klart til din konferanse. Kontakt oss og fortell om deres behov, så finner vi alltid en løsning!

Vi er i et partnerskap med Northug Opplevelser som leverandør av aktiviteter, enten på hotellet eller ved en annen lokal destinasjon.

Kanskje det frister med nystekte vafler ved ankomst, eller har du andre ønsker? Kontakt oss, så ordner vi det!

Send en forespørsel på salg@jegtvolden.no til vår event-ansvarlig eller ring tlf: 941 42 185 slik at vi kan hjelpe til med å skreddersy arrangementet slik du ønsker. 

SMAKFULLE OPPLEVELSER

Kursmeny

Vårt kjøkken tilbereder maten fra råvare til bord. Kjøkkensjefen henter råvarene ifra Trøndelag når det er mulig. Jegtvolden ligger midt i matfatet med flotte leverandører rundt oss som inspirerer våre kokker til å gi dere en hyggelig måltidsopplevelse.

Valg av meny må foretas senest 10 dager før ankomst, slik at vi har tid til å hente inn de råvarene vi trenger. Skulle det være noen avvik med tanke på kvalitet og tilg jengelige råvarer tas det forbehold om at vi må endre på noen av elementene i rettene.

Det må velges en felles meny for gruppen. Skulle noen i gruppen ha allergier eller andre behov kan alle menyer tilpasses. Dette må vi få beskjed om senest 10 dager før deres opphold.

Sammensetninger på menyer kan endres, men vi g jør oppmerksom på at det kan endre på prisen. Det er noen menyer dere kan velge som er inkludert i deres pakkepris, mens andre har et tillegg pr person. Det er også mulig å overlate alt til kjøkkensjef som serverer en 3-retters meny ut ifra tilgjengelige råvarer.

I Trøndelag har vi mange gode oster, ønsker du å utvide menyen deres med en utvalg deilige oster med tilbehør før desserten er det et tillegg på 189.- for dette. Ønsker dere en 4-5-6 eller flere retters smaksmeny skreddersyr vi dette til dere.

Meny No. 1

Skalldyrsuppe — sitronskum — dill

Langtidsbakt oksebrisket — pastinakkpuré — spicy mango — broccoli —gulrot

Sitronterte — creme fraiche-iskrem — hvit sjokoladekrem

kr 149 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 2

Hjortetartar — soppemulsjon — løk — trøffelpulver — gressløk — rosmarinolje

Kveite – avokadoemulsjon med estragon — soppkake — sitronsmørskum — pasjonsfruktmousse

Crême Brulee – skogsbæriskrem

kr 299 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 3

Mozzarella fra Vuku gårdsmeieri — tomatkaviar — balsamico — toast — basilikumchips

Svinefilet — jordskokkpuré — jordskokkchips — demi glace med kaffe fra Øverbakken — asparges

Sjokoladefondant — vaniljesaus — tindvediskrem

kr 99 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 4

Gravlaks — rødbete-emulsjon med bringebær — rødløk — gressløkolje

Langtidstekte oksekjaker — gulrotpapardelle — persillechips — trøffelparfymert potetpuré

Ostekake med hvit sjokolade — bringebæremulsjon — mangoiskrem

kr 99 i tillegg til pakkepris pr. person

Meny No. 5

Tunfisk — ponzugelé — sjøgressalat med sesamfrø — infusert squash

Kyllingbryst — maispuré med safran — søtpotetfries — purreløk— rødvinsaus

Brownie — kirsebær med chili — vaniljeiskrem

Inkludert i deres pakkepris

 

Meny No. 6

Ørret — infusert rødbete — peanøttpulver — teriyakisaus — agurk — reddik

Confitert lammeskank — gnocchi med sopp og parmesan — rødløksmarmelade med pepper

Jordbærmousse — pistasjcrumble — blåbæriskrem

Inkludert i deres pakkepris

 

Meny No. 7

Kamskjell — blomkålpuré med brunet smør — baconchips — pinjenøttepulver — grønnkålchips

Andebryst — gresskarpuré — østerssopp — potet gratín — demiglace med Curacao

Pære i rødvin — karamell & teriyakisaus— sitron/limeiskrem

kr 249 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 8

Sjøkreps — bisque — pasjonsfruktmousse — syltede grønnsaker

Oksefilét — ristet sopp fra Leksdal — demi glace

Semifreddo — hvitvinssaus med kanel — frukter

kr 279 i tillegg til pakkepris pr. person

Meny No. 9

Lettrøkt laks — mangosalat — koriander — buttermilkskum

Lammerygg — urtecrumble — salvie — parikaemulsjon

Pavlova — friske frukter — jordbærsaus

kr 219 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 10

Marinert andebryst — skogsbærpuré — pære & eple chutney — grønnkålchips

Torskerygg — ertepuré med lime — pak choi med sesam og Teriyaki — confitert tomat — beurre blanc

Varm eplepai – vaniljeiskrem – jordbærchips

Inkludert i deres pakkepris

 

Meny No. 11

Blekksprut — chorizodryss — sellerirotpuré — appelsinfileter

Saltimbocca — grønne bønner — salviesaus — modnet spekeskinke

Grillede fersken — gresk yoghurt — Inderøyhonning — nøtter

kr 199 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 12

Ceviche — mango — granateple — chili —appelsin — chips av kokebanan — koriander

Langtidsstekt «pork belly» — blomkål — sennep med eple

Variasjon av iskrem — friske frukter

kr 79 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 13

Andelever — solbærmousse — Granny Smith eple

Kanin i hvitvin — timian — risotto — kålrotchips — kantarell

Jegtvoldens sherryfromasj med cognac — karamellkrem

kr 269 i tillegg til pakkepris pr. person

 

Meny No. 14

Inderøysodd med skjenning servert 2 ganger

Karamellpudding

Inkludert i deres pakkepris

 

Hovedrett vegetar

Saltbakt sellerirot — parmesanchips — ruccolamayo — sopp duxelles

Denne kan også serveres som en vegansk rett, samtidig tilpasser vi forretter og desserter

Inkludert i deres pakkepris