ATMOSFÆREN LIGGER I VEGGENE
Velkommen til Jegtvolden

I nærområdet rundt Jegtvolden finnes mange muligheter for aktiviteter, alt fra naturopplevelser til fantastiske matopplevelser. Et hotell helt for seg selv har sine fordeler. 

På den ene siden er den uforstyrrede atmosfæren lett tilgjengelig. Jegtvolden ligger en drøy times kjøring fra Trondheim, og fra jernbanestasjonen og E6 på Røra tar det bare ti minutter.

På den andre siden er det lett å holde gjestene samlet i slike omgivelser. Og vil du lufte dem, er tilbudene i området mange. Inderøy er full av fristelser og Jegtvolden er den perfekte base.

Til gjester som kjører elbil:
Vi har ladestasjon utenfor hotellet

Kjøp gavekort

Et gavekort på Jegtvolden er en perfekt gave til noen du er glad i!
Gavekortet kan brukes til både overnatting, selskap og i vår restaurant.

Fjordhotellet i hjertet av Trøndelag
Lokale tradisjoner i moderne drakt

Grua på Lillegården står der den sto midt på 1800-tallet. Når du kjenner varmen ved frokostbuffeten en kald høstmorgen, kan du drømme deg tilbake til riktig gamle dager og hente krefter til nye utfordringer. Jegtvolden har alltid vært, og skal fortsette å være, et hotell helt for seg selv. Kjedehotellenes profil slipper du å møte hos oss.

For 150 år siden lå den eldste delen av hotellet, Lillegården, på storgården Sundnes. Der var kjentfolk som Asbjørnsen og Moe, Ole Bull og Aasmund Olavsson Vinje hyppige gjester. I dag har Jegtvolden nye gjester, men veggene er de samme. Det er i veggene og i grua atmosfæren sitter, og den har vi tenkt å ta vare på.