Vi ønsker å tilby dere den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt selskap eller en stor feiring. Våre saler, stuer og salonger egner seg for selskap fra 2 til 200 personer. Jegtvolden er et full-service hotell og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss, med unntak av kaker til kakebordet hvor dere har anledning til å ha med selv. Vi tuller ikke med familietradisjoner. Se gjerne “Ofte stilte spørsmål” om du lurer på noe. Jegtvolden arrangerer mange selskap årlig og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Men selv om vi har det mange ganger, vil vi være med på å legge til rette for deres unike feiring.

Hotellet, sjøen og parken omkring danner en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 61 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for deres gjester, både dagen før og dagen etter. Lave skuldre med tærne i gresset gjør helgen unik. Parken er også perfekt for sosial samling før selskapet.
Å feire selskap på Jegtvolden omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både dere og gjestene. Et idyllisk hageselskap om sommeren, eller et stilfullt selskap i et av våre stemningsfulle lokaler. Vi kan tilpasse selskapslokalet slik at det blir passe intimt, ikke for stort, ikke for lite. Hotellet har sin unike atmosfære, med fyr i peisen og salonger som gjør det mulig å ha et hyggelig samvær.
Vi har et fleksibelt lokale med plass til opptil 200 personer. Balkongen vender ut mot hagen og har utsikt mot hagen og sjøen.
Jegtvolden har arrangert et stort antall selskap, og vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle hedersgjestenes ønsker. Runde bord, hestesko eller småbord – alt er mulig. Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, ta med alle kakene, eller la oss stå for all servering. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Vi har 40 års erfaring med å planlegge og tilrettelegge selskap. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt selskap blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte. Dersom din henvendelse haster og du vil ha svar umiddelbart, kontakt oss på telefon 905 97 615.
Vi har satt opp en festmeny som dere kan velge i. Deretter kan vi velge ut viner i samråd med dere som passer til hver meny.
Før middagen er det alltid hyggelig å starte med et glass godt drikke med noe spennende til ute i parken.
Velkomstmeny:
– Perlende italiensk musserende vin, 119,- pr. person
– Champagne, 169,- pr. person
– Lokal eplejuice fra Inderøy Mosteri, 99,- pr. person
Vi kan også servere annen aperitiff etter ønske
Festmeny og drikke til maten
Se meny lenger ned på siden. Spør oss gjerne om vinanbefalinger og vinpakker til maten. Privat middag – og festlokale, oppdekking med hvite duker, servietter og levende lys er inkludert i prisen.
Barnemeny med dessert kr. 299,- pr. person (for eksempel pølse/hamburger/kylling med chips). Halv pris på menyen hvis barn ønsker det samme som voksne, bare i mindre porsjoner.
Kaffebord
Kakebordet i selskapet er det store forventninger til. Dere han ha med egne kaker, eller vi kan ordne et rikholdig kake-og dessertbord til dere.
– Kaffebord, dere har med kaker selv, kr. 139,- pr. person
– Kaffebord, vi ordner kaker og desserter på forespørsel
Nattmat
Nattmat kan inkluderes i alle pakker og er et veldig god tilbud til deres gjester mot festens slutt. Til nattmat kan dere velge mellom:
– Aspargessuppe med soddboller brød, 149,- pr. person
– Spekemat med eggerøre og potetsalat, 179,- pr. person
– Vår egen pølse med brød og godt tilbehør, 139,- pr. person
Vi tar hensyn til alle allergier og behov
Alle i selskapet må spise samme meny, me vi prøver å tilpasse til allergier og dietter. Ved noen allergier eller dietter vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig denne dagen. Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet. Vi forbeholder oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten ikke er så god som vi vil ha den. Alle allergier må meldes skriftlig til oss senest 3 dager før ankomst. Allergier som er meldt etter dette faktureres med et tillegg på 199,- pr. gjest.

Festmeny
Vårt kjøkken tilbereder maten fra råvare til bord. Kjøkkensjefen henter råvarene ifra Trøndelag når det er mulig. Jegtvolden ligger midt i matfatet med flotte leverandører rundt oss som inspirerer våre kokker til å gi dere en hyggelig måltidsopplevelse.
Valg av meny må foretas senest 10 dager før ankomst, slik at vi har tid til å hente inn de råvarene vi trenger. Skulle det være noen avvik med tanke på kvalitet og tilg jengelige råvarer tas det forbehold om at vi må endre på noen av elementene i rettene.
Det må velges en felles meny for gruppen. Skulle noen i gruppen ha allergier eller andre behov kan alle menyer tilpasses. Dette må vi få beskjed om senest 10 dager før deres opphold.
Sammensetninger på menyer kan endres, men vi gjør oppmerksom på at det kan endre på prisen. Dere må være minimum 8 personer. Prisene inkluderer eget lokale, oppdekking med mer.
I Trøndelag har vi mange gode oster, ønsker du å utvide menyen deres med en utvalg deilige oster med tilbehør før desserten er det et tillegg på 189.- for dette. Ønsker dere en 4-5-6 eller flere retters smaksmeny skreddersyr vi dette til dere.
Meny No. 1
Skalldyrsuppe — sitronskum — dill
Langtidsbakt oksebrisket — pastinakkpuré — spicy mango — broccoli —gulrot
Sitronterte — creme fraiche-iskrem — hvit sjokoladekrem
kr 699
Meny No. 2
Hjortetartar — soppemulsjon — løk — trøffelpulver — gressløk — rosmarinolje
Kveite – avokadoemulsjon med estragon — soppkake — sitronsmørskum — pasjonsfruktmousse
Crême Brulee – skogsbæriskrem
kr 799
Meny No. 3
Mozzarella fra Vuku gårdsmeieri — tomatkaviar — balsamico — toast — basilikumchips
Svinefilet — jordskokkpuré — jordskokkchips — demi glace med kaffe fra Øverbakken — asparges
Sjokoladefondant — vaniljesaus — tindvediskrem
kr 599
Meny No. 4
Gravlaks — rødbete-emulsjon med bringebær — rødløk — gressløkolje
Langtidstekte oksekjaker — gulrotpapardelle — persillechips — trøffelparfymert potetpuré
Ostekake med hvit sjokolade — bringebæremulsjon — mangoiskrem
kr 599
Meny No. 5
Tunfisk — ponzugelé — sjøgressalat med sesamfrø — infusert squash
Kyllingbryst — maispuré med safran — søtpotetfries — purreløk— rødvinsaus
Brownie — kirsebær med chili — vaniljeiskrem
kr 599
Meny No. 6
Ørret — infusert rødbete — peanøttpulver — teriyakisaus — agurk — reddik
Confitert lammeskank — gnocchi med sopp og parmesan — rødløksmarmelade med pepper
Jordbærmousse — pistasjcrumble — blåbæriskrem
kr 599
Meny No. 7
Kamskjell — blomkålpuré med brunet smør — baconchips — pinjenøttepulver — grønnkålchips
Andebryst — gresskarpuré — østerssopp — potet gratín — demiglace med Curacao
Pære i rødvin — karamell & teriyakisaus— sitron/limeiskrem
kr 799
Meny No. 8
Sjøkreps — bisque — pasjonsfruktmousse — syltede grønnsaker
Oksefilét — ristet sopp fra Leksdal — demi glace
Semifreddo — hvitvinssaus med kanel — frukter
kr 799
Meny No. 9
Lettrøkt laks — mangosalat — koriander — buttermilkskum
Lammerygg — urtecrumble — salvie — parikaemulsjon
Pavlova — friske frukter — jordbærsaus
kr 729
Meny No. 10
Marinert andebryst — skogsbærpuré — pære & eple chutney — grønnkålchips
Torskerygg — ertepuré med lime — pak choi med sesam og Teriyaki — confitert tomat — beurre blanc
Varm eplepai – vaniljeiskrem – jordbærchips
kr 629
Meny No. 11
Blekksprut — chorizodryss — sellerirotpuré — appelsinfileter
Saltimbocca — grønne bønner — salviesaus — modnet spekeskinke
Grillede fersken — gresk yoghurt — Inderøyhonning — nøtter
kr 699

Meny No. 12
Ceviche — mango — granateple — chili —appelsin — chips av kokebanan — koriander
Langtidsstekt «pork belly» — blomkål — sennep med eple
Variasjon av iskrem — friske frukter
kr 599
Meny No. 13
Andelever — solbærmousse — Granny Smith eple
Kanin i hvitvin — timian — risotto — kålrotchips — kantarell
Jegtvoldens sherryfromasj med cognac — karamellkrem
kr 699
Meny No. 14
Inderøysodd med skjenning servert 2 ganger
Karamellpudding
kr 499
Hovedrett vegetar
Saltbakt sellerirot — parmesanchips — ruccolamayo — sopp duxelles
Denne kan også serveres som en vegansk rett, samtidig tilpasser vi forretter og desserter
kr 529 (kombinert med forrett og dessert)
