SELSKAP HELT ETTER DITT ØNSKE
Selskap på Jegtvolden

Vi ønsker å tilby dere den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt selskap eller en stor feiring. Våre saler, stuer og salonger egner seg for selskap fra 2 til 200 personer. Jegtvolden er et full-service hotell og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss, med unntak av kaker til kakebordet hvor dere har anledning til å ha med selv. Vi tuller ikke med familietradisjoner. Se gjerne “Ofte stilte spørsmål” om du lurer på noe. Jegtvolden arrangerer mange selskap årlig og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Men selv om vi har det mange ganger, vil vi være med på å legge til rette for deres unike feiring.

Vakre omgivelser i sjøkanten

Hotellet, sjøen og parken omkring danner en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 61 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for deres gjester, både dagen før og dagen etter. Lave skuldre med tærne i gresset gjør helgen unik. Parken er også perfekt for sosial samling før selskapet.

Perfekt ramme for ditt selskap
Våre selskapslokaler

Å feire selskap på Jegtvolden omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både dere og gjestene. Et idyllisk hageselskap om sommeren, eller et stilfullt selskap i et av våre stemningsfulle lokaler. Vi kan tilpasse selskapslokalet slik at det blir passe intimt, ikke for stort, ikke for lite. Hotellet har sin unike atmosfære, med fyr i peisen og salonger som gjør det mulig å ha et hyggelig samvær.

Vi har et fleksibelt lokale med plass til opptil 200 personer. Balkongen vender ut mot hagen og har utsikt mot hagen og sjøen.
Jegtvolden har arrangert et stort antall selskap, og vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle hedersgjestenes ønsker. Runde bord, hestesko eller småbord – alt er mulig. Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, ta med alle kakene, eller la oss stå for all servering. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Send oss en forespørsel

Vi har 40 års erfaring med å planlegge og tilrettelegge selskap. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt selskap blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte. Dersom din henvendelse haster og du vil ha svar umiddelbart, kontakt oss på telefon 74 12 47 00.