SELSKAP HELT ETTER DITT ØNSKE

Selskap på Jegtvolden

Vi ønsker å tilby dere den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt selskap eller en stor feiring. Våre saler, stuer og salonger egner seg for selskap fra 2 til 200 personer. Jegtvolden er et full-service hotell og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss, med unntak av kaker til kakebordet hvor dere har anledning til å ha med selv. Vi tuller ikke med familietradisjoner. Se gjerne “Ofte stilte spørsmål” om du lurer på noe. Jegtvolden arrangerer mange selskap årlig og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Men selv om vi har det mange ganger, vil vi være med på å legge til rette for deres unike feiring.

Vakre omgivelser i sjøkanten

Hotellet, sjøen og parken omkring danner en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 61 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for deres gjester, både dagen før og dagen etter. Lave skuldre med tærne i gresset gjør helgen unik. Parken er også perfekt for sosial samling før selskapet.

Perfekt ramme for ditt selskap

Våre selskapslokaler

Å feire selskap på Jegtvolden omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både dere og gjestene. Et idyllisk hageselskap om sommeren, eller et stilfullt selskap i et av våre stemningsfulle lokaler. Vi kan tilpasse selskapslokalet slik at det blir passe intimt, ikke for stort, ikke for lite. Hotellet har sin unike atmosfære, med fyr i peisen og salonger som gjør det mulig å ha et hyggelig samvær.

Vi har et fleksibelt lokale med plass til opptil 200 personer. Balkongen vender ut mot hagen og har utsikt mot hagen og sjøen.
Jegtvolden har arrangert et stort antall selskap, og vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle hedersgjestenes ønsker. Runde bord, hestesko eller småbord – alt er mulig. Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, ta med alle kakene, eller la oss stå for all servering. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Send oss en forespørsel

Vi har 40 års erfaring med å planlegge og tilrettelegge selskap. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt selskap blir slik dere har drømt om. Ta kontakt med oss for tilbud eller for å avtale et møte. Dersom din henvendelse haster og du vil ha svar umiddelbart, kontakt oss på telefon 905 97 615.

Mat og drikke er essensielt på den store dagen

Selskapsmeny

Vi har satt opp en festmeny som dere kan velge i. Deretter kan vi velge ut viner i samråd med dere som passer til hver meny.

Før middagen er det alltid hyggelig å starte med et glass godt drikke med noe spennende til ute i parken.

Velkomstmeny (minimum 6 personer):
– Italienske bobler, 1 glass 119,-
– Italienske bobler, 1 glass og frisk frukt, 199,- pr. person
– 1 glass Champagne og jordbær dyppet i sjokolade, 249,- pr. person (i sesong)
– Italienske bobler, 1 glass, servert med lokale oster og spekemat, 399,- pr. person
– Lokalt øl, 1 flaske, med nøtter og snacks, 199,- pr. person
– Helt fritt; Eplemost av pressede epler fra Inderøy – kan erstatte alle drikker i overnevnte menyer

Kaker
Kakebordet i selskapet er det store forventinger til. Dere kan ha med egne kaker til kakebordet. Vi kan også ordne et rikholdig kake- og dessertbord til dere.
– Har dere med egne kaker, er prisen 139,- pr. person.
– Hvis vi ordner kaker, er prisen 199,- pr. person

Nattmat
Nattmat kan inkluderes i alle pakker og er et veldig god tilbud til deres gjester mot festens slutt. Til nattmat kan dere velge mellom:
– Pølsebuffet med brød og godt tilbehør, 129,- pr. person
– Aspargessuppe med Soddboller fra Inderøy Slakteri og godt brød, 149,- pr. person
– Inderøysodd, 179,- pr. person
– Spekemat med eggerøre og potetsalat, 179,- pr. person

Vi tar hensyn til alle allergier og behov
Alle i selskapet må spise samme meny, me vi prøver å tilpasse til allergier og dietter. Ved noen allergier eller dietter vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig denne dagen. Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet. Vi forbeholder oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten ikke er så god som vi vil ha den. Alle allergier må meldes skriftlig til oss senest 3 dager før ankomst. Allergier som er meldt etter dette faktureres med et tillegg på 199,- pr. gjest.