Vi har lang erfaring med vin og en fantastisk vinkjeller

Vin hos Jegtvolden

Å komme frem til den riktige vin og matkombinasjonen er en fin opplevelse. Vi har et godt vinkart med viner for alle anledninger. Vi legger vår sjel i å finne viner i både moderate prisklasser, men vi sørger også for å ha tilgang på de virkelig gode vinene. Gjennom et mangeårig samarbeid med vår importør har vi mulighet til å tilby det helt spesielle. Vi sørger også for hyggelig dråper om du har skal ha et glass vin ved peisen.

Spør oss om vårt vinkart.

Vi har vår egen vinkjeller hvor vi kan handle inn viner som krever lagring for at de skal vise frem sitt fulle potensiale. Disse vinene koser seg i kjelleren vår, vi sender deg listen hvis dere ønsker. Dette er viner i begrenset opplag, og vi vil gjerne ha forhåndsbestilling hvis du ønsker viner fra denne listen, slik at vi får presentert den på best måte.

VI HAR LANG ERFARING MED VIN OG EN FANTASTISK VINKJELLER

Hvordan velge riktig vin?

For å sette sammen et vellykket måltid, er det fint å ha litt kunnskap om vin og mat. Husk i midlertid, DU er sjefen over din smak. Vi hjelper deg veldig gjerne å sette rett vin til rett mat, ta kontakt for en prat om mat og vin.

Spør oss om vårt vinkart.