PRØV YOGA PÅ INDERØY!

Yogahelg 29.-31. oktober

Yogahelg med Pachamami Yoga og Helse 29.-31.okt

  • All Inclusive

  • 6 yogatimer

  • Første time fredag kl 18.00

  • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

  • Åpent nivå

  • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

PROGRAM:

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt 🙂 (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind –

og mulighets-orientering.

​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00.

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00.

11.00Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?

Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.

Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.

Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste.

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus – flow.

Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session: kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

PRISER:

Pris pr person i dobbeltrom: 4600,- 

Forskudd på 1800,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Pris pr person i enkeltrom: 5200,- Forskudd på 1800,-betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Bindende påmelding.

​For påmelding følge denne linken Yoga Weekends | PachamamiYoga

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220

Varmt velkommen til yogahelg på Jegtvolden 

pachamamiyoga