La oss ta hånd om deres store dag
Eventyrlig bryllup på Jegtvolden

Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt bryllup eller et mer omfattende stort bryllup. Våre saler, stuer og salonger egner seg for bryllup fra 2 til 200 personer. Jegtvolden er et full-service hotell og alt av mat og drikke til deres store dag må bestilles gjennom oss, bortsett fra hvis dere vil ha med kaker til kakebordet selv. Vi tuller ikke med familietradisjoner. Les gjerne gjennom  «Ofte stilte spørsmål» dersom du lurer på noe.

Jegtvolden arrangerer mange bryllup årlig og har lange tradisjoner i selskapeligheter. Men selv om vi har gjort det mange ganger, vil vi være med på å legge til rette for deres unike bryllup.

Hotellet og parken rundt lager en perfekt ramme for deres store dag. Hotellets 61 værelser og suiter gir mulighet for overnatting for både gjester og brudepar, samt en herlig opplevelse for gjesten, også dagen før og dagen etter.  Lave skuldre med tærne i gresset gjør helgen unik. Parken er også perfekte for vielser. Her samarbeider vi tett med Inderøy Kirkekontor og vigslere som kun ser muligheter.

Bli med på en bryllupsfeiring på Jegtvolden, Inderøy!

Eventyrlig bryllup på Jegtvolden

Å feire bryllup på Jegtvolden omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse for både brudeparet og gjestene. Et romantisk hagebryllup om sommeren, eller et stilfullt vinterbryllup i et av våre flotte lokaler.

Eventyrlige omgivelser i sjøkanten
Bryllupslokaler

Magisk bryllup i stemningsfulle lokaler på Jegtvolden. Å feire bryllup på Jegtvolden omkranset av bølgeskvulp og fredfylt natur, er en eventyrlig opplevelse for både brudeparet og gjestene. Et romantisk hagebryllup om sommeren, eller et stilfullt vinterbryllup i et av våre stemningsfulle lokaler. Vi tilpasser bryllupslokalet slik at det blir passe intimt, ikke for stort, ikke for lite. Hotellet har sin unike atmosfære, med fyr i peisen og salonger som gjør det mulig å møtes og bli bedre kjent som en stor, ny familie.

Vi har et fleksibelt lokale med plass til opptil 200 personer. Egen balkong som vender ut mot hagen med en stor trapp ned mot stien som går gjennom parken helt ned til sjøen. En fin plass for å kaste brudebuketten senere på kvelden.

Jegtvolden har arrangert et stort antall bryllup, og vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle brudeparets ønsker. Runde bord, hestesko eller småbord, alt er mulig. Ta med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kakebordet med hjemmelagde kaker, ta med alle kakene, eller la oss stå for all serveringen. Uansett sørger vi for at dere får en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Ta kontakt med oss for et prisoverslag på ditt bryllup!

Vielse i sjøkanten

Både borgerlige og kristelige vielser kan foretas i eventyrlige omgivelser på Jegtvolden. Brudeparet ordner selv med prest eller vigsler, og vi bistår med lokalet, stoler, osv. Vi kan bistå med kontaktinfo til rette instans.

Utendørs vielse
Vielse på Jegtvolden

Mange brudepar ønsker å ha vielsen i parken, noe som skaper en helhetlig ramme rundt dagen. Pris på dette etter nærmere avtale.

Både borgerlige og kristelige vielser kan foretas på Jegtvolden. Brudeparet ordner selv med prest eller vigsler, og vi bistår med lokalet, stoler, osv. Vi hjelper gjerne med kontaktinfo til rette instans.

Husk at vielse må bookes på forhånd i forbindelse med deres bryllup. For priser, ta kontakt med vår selskapskoordinator på telefon 74 12 47 00 eller send en mail til resepsjon@jegtvolden.no.

Send oss en forespørsel

Vi har 40 års erfaring med å planlegge og tilrettelegge bryllup. Vi ønsker å bistå dere i denne prosessen slik at ditt bryllup blir som dere har drømt om. Kontakt oss for tilbud eller for å avtale et møte. Dersom din henvendelse haster og du vil ha svar umiddelbart, kontakt oss på telefon 74 12 47 00.

Mat og drikke er essensielt på den store dagen
Bryllupsmeny

Vi har satt opp en festmeny som dere kan velge i. Deretter kan vi velge ut viner i samråd med dere som passer til hver meny.

Før middagen er det alltid hyggelig å starte med et glass godt drikke med noe spennende til ute i parken.

Velkomstmeny (minimum 6 personer):
– Italienske bobler, 1 glass 119,-
– Italienske bobler, 1 glass og frisk frukt, 199,- pr. person
– 1 glass Champagne og jordbær dyppet i sjokolade, 249,- pr. person (i sesong)
– Italienske bobler, 1 glass, servert med lokale oster og spekemat, 399,- pr. person
– Lokalt øl, 1 flaske, med nøtter og salt snacks, 199,- pr. person
– Helt fritt; Eplemost av pressede epler fra Inderøy – kan erstatte alle drikker i overnevnte menyer

Kaker
Kakebordet i selskapet er det store forventinger til. Dere kan ha med egne kaker til kakebordet. Vi kan også ordne et rikholdig kake- og dessertbord til dere.
– Har dere med egne kaker, er prisen 139,- pr. person.
– Hvis vi ordner kaker, er prisen 199,- pr. person

Bryllupskake vil komme i tillegg til denne prisen. Vi er behjelpelige til å finne gode leverandører på bryllupskake som passer dere ønsker.

Nattmat
Nattmat kan inkluderes i alle pakker og er et veldig god tilbud til deres gjester mot festens slutt. Til nattmat kan dere velge mellom:
– Pølsebuffet med brød og godt tilbehør, 129,- pr. person
– Aspargessuppe med Soddboller fra Inderøy Slakteri og godt brød, 149,- pr. person
– Inderøysodd, 179,- pr. person
– Spekemat med eggerøre og potetsalat, 179,- pr. person

Vi tar hensyn til alle allergier og behov
Alle i selskapet må spise samme meny, men vi prøver å tilpasse til allergier og dietter. Ved noen allergier eller dietter vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig denne dagen. Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet. Vi forbeholder oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten ikke er så god som vi vil ha den. Alle allergier må meldes skriftlig til oss senest 3 dager før ankomst. Allergier som er meldt etter dette faktureres med et tillegg på 199,- pr. gjest.